SZOLGÁLTATÁS BEVEZETÉSI IDŐSZAK

SZERETNÉD KIVENNI A RÉSZED A BRUTTÓ 10,000,000 FT ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKBÓL? AKKOR REGISZTRÁLJ SZAKIKÉNT A SZAKIGARDA.HU – N, ÉS LEGYÉL AZ ELSŐ 1,000 SZERENCSÉS SZAKIGÁRDA® TAG EGYIKE, AKI 10,000 FT JÓVÁÍRÁSBAN RÉSZESÜL!

Regisztrálj, ha munkahelyet váltanál, ha kiváló szakember vagy szakképesítés nélkül, ha vállalkozást indítanál, de bizonytalan vagy, hogy egyáltalán lenne-e kereslet a munkádra, vagy ha egész egyszerűen csak van pár szabad órád, amit hasznosan töltenél el és jól jönne egy kis mellékjövedelem.

Csinád, amit szeretsz, ami igazán te vagy, intézd munkaügyeidet a mobilodról!

Az első 1000 regisztráló jövőbeni szakmai sikereihez most 10,000 Ft-tal járulunk hozzá!

SZAKI ELŐREGISZTRÁCIÓ regisztrálj 10.000 Ft bónuszért!

még 774 szakinak tudjuk felajánlani!

Regisztráció

Az akció keretében meghirdetett 10,000 Ft értékű regisztrációhoz kötött jóváírás a SzakiGárda® által nyújtott normál és kiemelt hirdetési szolgáltatásokra használható fel a szolgáltatás bevezetési időszak utolsó napját (2020.04.30.) követő 3 hónapos (90 nap) határozott időszakban - illetőleg amennyiben a regisztrált státusz az előzőekben foglaltaknál rövidebb, a 2020.04.30-tól a regisztrált státusz megszűnéséig - tartó határozott időtartamban.

A jóváírás nem váltható számlapénzre, nem kiutalható és más személyre nem átruházható, kizárólag a SzakiGárda® által nyújtott normál és kiemelt hirdetési szolgáltatásokra használható fel, és feltételezi a SzakiGárda® rendeltetésszerű működését. A Szolgáltató jogosult a kedvezmény fenti feltételeinek indoklás nélküli, egyoldalú módosítására, beleértve annak határidő előtt történő, indoklás nélküli megszüntetését is.

A 10,000 Ft-ot befejezett regisztrációkor írjuk jóvá SzakiGárda® egyenlegeden, erről e-mailben is értesítünk. Befejezett regisztrációnak a kitöltött profil számít, amin legalább egy tevékenységet is megjelöltél.