KÜLDETÉSÜNK


Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy hirtelen, gyors segítségre lett volna szüksége – költözéskor, kertben, szabadságra ment a munkavállaló, stb. Ilyenkor – jobb híján – az ismerősökkel próbálkozunk, hátha ők tudnak ajánlani valakit, aki megbízható. Ha nem, akkor pedig várunk, és minden csúszik, vagy megpróbáljuk magunk megoldani a helyzetet, ami nem mindig sikerül. Ennek vetünk most véget.

A SzakiGárda® -n a hagyományos álláshirdetési lehetőségen túlmenően az alkalmi munkák is teret kapnak. A magánszemély munkáltatókat is beolvasztjuk a munkaerőpiaci keresletbe, ezzel egyidejűleg olyan szakemberekkel és aktív, dolgozni vágyó természetes személyekkel bővítjük az elérhető kínálatot, akik eddig közvetítő médium híján nem tudtak megjelenni a piacon.


Küldetésünk munkáltatók részére

Az általános munkaerőhiány évek óta közismert jelenség nemcsak a magyar-, hanem a világgazdaságban egyaránt. Ugyan a probléma megoldása nem lehetséges egyik napról a másikra, a munkaerőpiac működése egy-két apró változtatással mégis sokkal hatékonyabbá tehető.

A SzakiGárda® gyors és kényelmes elérést biztosít az igényeidre szabott potenciális segítséghez, Magyarország aktív szakembereihez. Intelligens rendszerünk lehetővé teszi a legoptimálisabb jelöltek valós idejű kiválasztását és a gyors kapcsolatfelvételt nemcsak a hagyományos álláskeresés (munkaviszony), hanem az alkalmi munkák piacán egyaránt, kivételes megoldásai révén.


Amit kínálunk

A SzakiGárda® optimalizált szűrője segítségével közelebb hozza egymáshoz a munkaerőpiac szereplőit, azokat is, akik eddig csak passzív résztvevői voltak a piaci mechanizmusoknak, elérhetővé téve számodra a 100%-ban igényeidre szabott munkaerőpiaci kínálatot.

Célunk az alkalmi munkaerő beemelése a munkaerőpiacra, ezzel teljesebbé téve azt. A minőségi munkavégzés elősegítésére nyilvános értékelési/ajánlói rendszert vezettünk be, illetve a havonta megrendezésre kerülő Hónap Szakija verseny remélhetőleg szintén erősíti majd a kiemelkedő teljesítményt.

Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy mi csak a kereslet és kínálat egymásra találásában segítünk, a többi legyen a Ti dolgotok.


Akik közül válogathatsz

Regisztrált Szakijaink olyan

  • kiváló szakemberek, akik csak mellékállásban tudnak szakmunkát vállalni, mert vagy főállásuk van, vagy félnek belefogni egy saját vállalkozásba, stb.,
  • hétköznapi emberek, akik hasznosan szeretnék tölteni szabadidejüket, heti néhány alkalommal vállalnának takarítási, egyéb háztartási feladatokat, legyen szó pl. szüretelésről, vagy bármilyen más alkalmi segédmunkáról,
  • vállalkozók, akik maximalizálni akarják hatékonyságukat, kihasználva a www.szakigarda.hu biztosított kedvező megjelenési, hirdetési lehetőséget, valamint
  • hagyományos munkaviszonyt létesíteni kívánó természetes személyek.

Munkáltatói célközönségünkként cégek és a magánszemélyek regisztrációját egyaránt várjuk!


Ha megoldás kell, válaszd a SzakiGárda® -t!